box_edited.jpg

KJØPSBETINGELSER

(Terms of Service)

I min nettbutikk kan du handle på en trygg, sikker og enkel måte. Det er 2 års internasjonal garanti fra kjøpsdato på alle våre varer, så fremt ikke annet fremkommer. Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje på produktet. Som kunde i min nettbutikk har du også 14 dagers angrerett ihht Angrerettloven. Varene vil bli levert via Bring. Pakkene kan spores. Kunden vil bli tilsendt sporingsnummeret på epost når pakken er sendt. Du kan eventuelt velge å hente ordren din etter nærmere avtale på mitt verksted på Verftet. 

Samtlige priser er angitt i norske kroner og merverdiavgiften er inkludert i prisen. Vi gjør vårt beste for at all informasjon på nettsiden skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelser, priser eller annen informasjon som fremkommer på nettsiden. De bilder som presenteres av respektive produkt kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.  Dersom du har noen spørsmål ta gjerne kontakt med meg på epost; info@morelledesign.com og jeg vil prøve å hjelpe deg.

For å kunne handle i nettbutikken til Morelle Design må du ha fylt 18 år.


DIN BESTILLING


Når jeg mottar din bestilling vil jeg bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om den er i overensstemmelse med bestillingen. Videre forbeholder jeg meg retten til å kansellere din bestilling eller deler av den dersom produktet er utsolgt. Er produktet utsolgt vil du få tilbakemelding om dette.  Prisene er i stadig forandring og jeg tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser på div. materialer fra mine leverandører.


TO ÅRS GARANTI


Det er to års internasjonal garanti på alle produkter fra kjøpsdato, med mindre annet fremkommer. I tillegg har du fem års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov. Ved en eventuell reklamasjon/garanti reparasjon må du som kunde selv kunne vise til bekreftelse på kjøp. Kvittering og utskrift fra nettbank er godkjente bevis på kjøp. Denne garantien/reklamasjonsretten dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje av produktet.


SIKKER BETALING


Når du handler i vår nettbutikk vil du ha muligheten til å velge mellom flere sikre betalingsmuligheter. Dette er de valgene du har:

  • Betaling med VISA eller Mastercard

  • Paypall

LEVERINGSBETINGELSER


Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil jeg kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden kan være noe lenger ved høytider og helligdager. Jeg sender over hele Norge og du velger selv hvilke adresser du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrefristskjema vil bli sendt sammen med varen. Varen kan byttes i annen vare på nettbutikken innen 30 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken ihht. Angrerettloven. Varen sendes via Bring, med mindre annet er avtalt, da må dette i tilfelle avtales i forkant, eller eventuelt hentes på mitt verksted på Verftet. Dette er kun mulig ved avtale.  Dersom forsinkelser oppstår vil du bli kontaktet så fort jeg ser at det er fare for dette. 


FRAKT/LEVERING TIL UTLANDET


Frakt utenfor Norge vil være mulig for det fleste steder i verden, men enkelte områder utenom Europa, Asia og Nord Amerika vil vurderes individuelt.  Fraktkostnaden vil variere i henhold til område og prissatsene fra fraktselskapet. Varene vil bli sendt med Bring fra Norge og behandles av enten dem eller deres samarbeidspartnere. Pakkene kan spores. Kunden vil bli tilsendt sporingsnummeret på epost når pakken er sendt. 

Frakt utenfor Norge kan medføre ekstrakostnader hos enkelte land grunnet importtoll. Ved slike tilfeller er kjøper ansvarlig for å dekke tilleggsutgiftene. Morelle Design kan ikke holdes ansvarlig dersom det oppstår forsinkelser eller uforutsette uhell under transport/frakt av varen som er utenfor vår kontroll. Morelle Design er ikke lengre ansvarlig etter at varen har blitt sendt. Dersom varen enten har blitt skadet eller feil har oppstått under transport, er kjøper pliktig til å melde fra til selger så snart som mulig. Dersom det har oppstått en skade på produktet under transport, er kjøper ansvarlig for å sende bilder av eventuelle skader på produktet som tydelig dokumenterer skaden til selger. I slike tilfeller vil salget vurderes kansellert og kjøper vil kunne få refundert kjøpesummen. Det vil ikke bli sendt en ny vare som erstatning.


RETUR OG BYTTERETT


Når du handler i nettbutikken til Morelle Design skal du alltid føle deg helt trygg.


Jeg forholder meg til Forbrukerkjøpsloven og Angrerettloven. Når du handler hos Morelle Design har du 30 dagers bytterett og 14 dagers angrerett. Ihht. Angrerettloven har du rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for kjøp av varer og enkelte tjenester over internett uten å oppgi grunn, ved å melde fra innen 14 dager etter at varen og angrerettskjema er mottatt. Melding om bruk av angreretten må være sendt til meg innen utløpet av fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Man har ikke angrerett på spesialbestilte varer. Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet være levert meg i tilnærmet mengde og stand som du mottok den (les mer under «Retur av varer»).
Har du spørsmål om Angrerettloven, Forbrukerkjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker kan du kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke. Informasjon finner du på www.forbrukerradet.no  

 

RETUR AV VARER


Hvis du har mottatt en vare som er feilbestilt eller som du ikke ønsker å beholde, kan du returnere varen. Se da på angrerettskjemaet som fulgte med varen. Dette skjemaet skal alltid følge med varen når du sender den i retur. Varer kan returneres hvis det skulle være en feil på varen, du har mottatt feil vare, mottatt varer du ikke har bestilt eller at du angrer på kjøpet. Ihht. Angrerettloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Når varen returneres, må den være ubrukt og sendes i original forpakningen med alle etiketter på. Beskyttelsesplast, pris og tagger skal heller ikke være tatt bort dersom dette fulgte med. Eventuell returforsendelse må betales av deg.

Dersom du har mottatt varen i gave er angrerettskjemaet og kvittering sendt til betaler av gaven. Varen kan byttes i annen vare i nettbutikken www.morelledesign.com Du kan også velge å få en tilgodelapp.

Varene sendes til følgende adresse:
Morelle Design v/ Silje Bergsvik
Kristian Bings vei 11
5073 Bergen


KONFLIKTLØSNING

 


Dersom det skulle oppstå eventuelle tvister/uenigheter er det bare å ta kontakt. Jeg ønsker å gjøre mitt ytterste for at vi skal kunne komme til enighet. Dersom det ikke vil være mulig å løse eventuelle tvister i minnelighet, anbefaler jeg kjøper om å ta kontakt med Forbrukerrådet for å få bistand i en eventuell tvist med selger. Dersom minnelig løsning ikke oppnås etter megling i Forbrukerrådet, kan partene skriftlig begjære at Forbrukerrådet fremmer tvisten for Forbrukertvistutvalget.13 Vedtak av Forbrukertvistutvalget er rettskraftig fire uker etter forkynning. Før vedtaket er rettskraftig, kan partene, ved innsendelse av stevning til Forbrukertvistutvalget, bringe vedtaket inn for tingretten.

PERSONVERNERKLÆRING 


Personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Morelledesign.com heretter benevnt som behandlingsansvarlig. Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner. Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon og/eller bokføring. Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd. Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.


Behandlingsansvarlig:
 

 

Morelle Design v/ Silje Bergsvik

Firmanavn: Silje Bergsvik
Organisasjonsnummer: 994 632 442
Adresse: Kristian Bings vei 11, 5073 Bergen
E-post: info@morelledesign.com
Telefon: +47 47 30 60 46


Opplysninger som innhentes


Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.morelledesign.com, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.


Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?


Vår e-handelsplattform er bygget på Wix.com, som har all data er lagret på sine servere eller på lukkede datalagringssentre. Disse er lokalisert i USA, Irland, Japan og Israel. Enkelte deler av Wix-tjenestene (inkludert enkelte tjenester fra tredjeparter som er tilgjengelige deri) krever eller innebærer innsending, innhenting og/eller bruk av personidentifiserende eller -identifiserbar informasjon. Spesifikt, og som en del av din tilgang til eller bruk av Wix-tjenestene, kan Wix og tredjeparts tjenestene innhente, få tilgang til og bruke data som tilhører brukere og sluttbrukere, inkludert aktivitetene og navigasjonen som utføres av brukere og sluttbrukere gjennom Wix-tjenestene og/eller bruker-plattformene. Vi anbefaler at du leser wix.com sin personvernpolitikk og alle relevante retningslinjer fra tredjeparter regelmessig, for å få en beskrivelse av slik datainnhenting og praksis for bruk. 


Underleverandører


Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres:

 

Paypall:

Er en betalingsløsning med totrinnsverifisering. Når du skal betale i en nettbutikk bruker du kun epostadressen og passordet ditt. Du har på forhånd satt opp i PayPal kontoen din hvor penger trekkes fra, om det er fra din digitale lommebok med forhåndsopplastede midler, bankkortet ditt eller ett kredittkort. For mer informasjon se: https://www.paypal.com/no/business 

 

Stripe:


Er en betalingsløsning som gjør det mulig å betale med Visa og kredittkort i nettbutikken. Internasjonale kort, som Visa, er den enkleste, tryggeste og mest effektiv betalingsmåten på internett. Om en betaler med visa eller kredittkort i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Stripe for kreditt. For mer informasjon ser: https://stripe.com/en-no/privacy

Gsuite by Google:


Gsuite by Google benyttes blant annet til håndtering av e-post, dokumenter (G Disk). Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse eller dokumenter kan være lagret hos Gsuite by Google.

Google Analytics:


Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres. Ved å godkjenne bruk av cookies så godkjenner man at google analytics kan bruke 

Bring:


Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Kommunikasjon gjennom e-post og sms


Som kunde vil du kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post relatert til ordrer du har lagt inn. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Innsyn og retting


Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til info@morelledesign.com. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting


Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Bruk av informasjonskapsler – Cookies


Morelle Design benytter informasjonskapsler (cookies), som de fleste andre nettbutikker, og i henhold til norsk lovgivning. En cookie er data som lagres i din nettleser for at nettsiden skal kjenne deg igjen fra side til side og besøk til besøk. Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere. I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser. Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan du se:  https://www.datatilsynet.no/personvern-pa-ulike-omrader/internett-og-apper/cookies/