Με τι να φορέσεις τη κίτρινη σου τσάντα

Με τι να φορέσεις τη κίτρινη σου τσάντα

Όλοι έχουμε ερωτευτεί κατά καιρούς κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ με έντονο χρώμα και απλά δεν το αγοράσαμε γιατί αναρωτιόμασταν με τι θα το φορέσουμε.

Σε αυτό το ποστ, θα σε βοηθήσουμε ακριβώς με αυτό.


Τα έντονα χρώματα θυμίζουν ζωή. Συνήθως όμως πέφτουμε με τα μούτρα στα μουντά και άχρωμα...


Ίσως γιατί τα πιο μουντά χρώματα δεν “φωνάζουν”, είναι πιο διακριτικά και συνδυάζονται ευκολότερα. Φοβόμαστε ίσως οτι θα μοιάζουμε με τσίρκο.


Παρόλα αυτά τα ζωηρά χρώματα είναι στη μόδα τώρα. Και αν καταφέρεις να τα συνδυάσεις σωστά βγαίνεις πολύ κερδισμένος στυλιστικά καθώς κερδίζεις βλέμματα και εντυπώσεις!


Το κίτρινο είναι το χρώμα της ευτυχίας και της αισιοδοξίας. Με τι να το συνδυάσεις όμως; Έρχεται και ο χειμώνας και αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας.1. Tα βασικά: Άσπρο, μαύρο


Αυτά τα βασικά χρώματα πάνε με όλα και ειδικά με το κίτρινο. Συμπλήρωσε το look άφοβα με χρυσές αποχρώσεις (αξεσουάρ, παπούτσια κτλ), και θα το απογειώσεις.
2. Γκρι


Το κίτρινο με το γκρι είναι από τους πιο ωραίους συνδυασμούς κατά τη γνώμη μου. Το βλέπουμε πολύ συχνά στη διακόσμηση. Το γκρι είναι αρκετά συνηθισμένο χρώμα και σίγουρα βρίσκεται στην γκαρνταρόμπα σου οπότε ένας λόγος παραπάνω!

3. Εμπριμέ


Τα εμπριμέ ρούχα είναι εγγύηση αν θες να ταιριάξεις κάποια χρωματιστή τσάντα. Ειδικά τώρα το φθινόπωρο μπορείς να τη φορέσεις με ένα εμπριμέ σακάκι ή ζακέτα.


4. Τζιν


Τα τζιν είναι πάντα στη μόδα και ταιριάζουν με όλα. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.

5. Mπλε και μωβ  


Σύμφωνα με τον χρωματικό κύκλο το συμπληρωματικό χρώμα του κίτρινου είναι το μωβ και τα μπλε, κόκκινο και κίτρινο σχηματίζουν μία τριάδα. Η θεωρία λέει ότι τα συμπληρωματικά χρώματα και αυτά που αποτελούν μέρος μιας τριάδας κάνουν πολύ επιτυχημένους συνδυασμούς και το βλέπουμε και στην πράξη!

6. Πράσινο


Πάλι σύμφωνα με τον χρωματικό κύκλο, το κίτρινο με το πράσινο είναι ανάλογα χρώματα καθώς βρίσκονται δίπλα δίπλα. Τα ανάλογα χρώματα δημιουργούν πολύ αρμονικούς συνδυασμούς και απαντώνται πολύ στη φύση. Απλά προσέξτε να κάνουν καλή αντίθεση.7. Λεοπάρ


Ενώ είχα τελειώσει με τους συνδυασμούς, έπεσε το μάτι μου σε αυτή την εικόνα και ναι το κίτρινο συνδυάζεται εκπληκτικά με το λεοπάρ!Είδες τελικά δεν  και τόσο δύσκολο να βάλεις λίγο χρώμα στη γκαρνταρόμπα σου.


Καλές εμφανίσεις!H κίτρινη και η μουσταρδί Morelle μας!