Παραγγελίες και πληρωμές


Η διαδικασία παραγγελίας αποτελείται από τα ακόλουθα βήματα:

- Το πρώτο βήμα είναι να διαβάσετε προσεχτικά τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Βεβαιωθείτε ότι οι διαστάσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία του προϊόντος ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να μη μπείτε σε διαδικασία επιστροφής ή αλλαγών.

-  Μόλις επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε, πατήστε την επιλογή καλάθι. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται αν θέλετε να προσθέσετε και άλλα προϊόντα.

- Πατώντας πάνω στο καλάθι εμφανίζονται το προϊόν(τα) που επιλέξατε. Πατήστε εμφάνιση καλαθιού και θα σας δοθεί η ευκαιρία να προσθέσετε κωδικούς κουπονιών εκπτώσεων ή δωροεπιταγών και να υπολογίσετε τα έξοδα αποστολής σας.

- Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε πατήστε «αγορά». Θα χρειαστεί να προσθέσετε τα στοιχεία σας και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις ερωτήσεις 2 και 3, στις συχνές ερωτήσεις.

- Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «EΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Σας ευχαριστούμε. O αριθμός παραγγελίας σας είναι ΧΧ. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»

- Όταν αποσταλεί η παραγγελία θα λάβετε ενημερωτικό email με τον κωδικό ανίχνευσης.

Τρόποι Πληρωμής

Α. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας.

Η αντικαταβολή είναι δωρεάν. Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή αποστέλλονται σε 1 -3 εργάσιμες μέρες μέσω Γενικής Ταχυδρομικής.

Β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας, αυστηρά εντός 5 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας αλλά και τον αριθμό της παραγγελίας σας, ο οποίος θα σας αποσταλεί μέσω email κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας. Mε την επιβεβαίωση πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: (IBAN) GR9001102610000026135233570
ΣΤΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


TΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ : (IBAN) GR73075005000010501024 69000
ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ


TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: (ΙΒΑΝ) GR9201715650006565105836227
ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ


Γ. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την TΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.


Δ. Paypal
Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των υπολοίπων στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ασφαλή ιστοσελίδα του PayPal, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχων PayPal λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε με μόλις ένα κλικ τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.
Χρησιμοποιώντας το PayPal για τις συναλλαγές σας, δε δίνετε τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά μόνο στο PayPal.