Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σας αν επιθυμείτε χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Το δικαίωμα υπαναχώρησης και η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

●    Εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, οφείλετε να ειδοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.morelledesign.com, και να το επιστρέψετε εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.
●    Η επιστροφή γίνεται συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο επιστροφών που βρίσκεται στον σύνδεσμο επιστροφές. Μόλις λάβουμε την απόφαση σας, χωρίς καθυστέρηση θα σας ενημερώσουμε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωση λήψης της υπαναχώρησής σας.
●    Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία και στην αρχική του κατάσταση συνοδευόμενο από την απόδειξη πληρωμής.
●    Η επιστροφή του τιμήματος λόγω υπαναχώρησης στον Πελάτη θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών από τoν χρόνο που το ηλεκτρονικό κατάστημα www.morelledesign.com, παρέλαβε το προϊόν και εφόσον έλαβε αποδεδειγμένα γνώση για την υπαναχώρηση.
●    Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων.
●    Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων είναι δωρεάν


Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά τις προδιαγραφές και τις διαστάσεις των προϊόντων. Αυτό θα σας βοηθήσει να μη παραλάβετε ένα προϊόν που δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας. Σημειώστε οτι τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν μεταξύ διαφόρων οθονών. Κάνουμε οτι μπορούμε για τη βέλτιστη παρουσίαση των διαστάσεων των προϊόντων επιδεικνύοντας το προϊόν φορεμένο, αλλά και του χρώματος του προϊόντος.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Οι προϋποθέσεις που ισχύουν για τις αλλαγές είναι οι ίδιες με των επιστροφών. Μόλις παραληφθεί το προϊόν και είναι στην αρχική του κατάσταση, θα αποσταλεί το νέο προϊόν. Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα επιπλέον κόστη αποστολής. Αλλαγή για δεύτερη φορά, των ήδη αλλαχθέντων προϊόντων δεν επιτρέπεται. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Ακύρωση της παραγγελίας εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία μπορεί να γίνει μόνο εάν δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. Για να ακυρώσετε τη παραγγελία συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ζητώντας ακύρωση της παραγγελίας. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΕΔΩ