ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Τα προϊόντα είναι από γνήσιο δέρμα ή δερματίνη;
Όλες οι τσάντες και τα αξεσουάρ μας είναι φτιαγμένα από γνήσιο ιταλικό δέρμα.

Από τι είδους δέρμα είναι φτιαγμένες οι τσάντες;
Για τα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε διάφορους τύπους δέρματος. Ο τύπος του δέρματος γράφεται αναλυτικά στη περιγραφή του προϊόντος. Κάποια ενδεικτικά δινονται παρακάτω.

α. Σπάλα επεξεργασμένη στο χέρι με φυτικές τανίνες
Αυτό το εξαιρετικό δέρμα φτιάχνεται ειδικά για μας κατόπιν παραγγελίας. Εμείς ορίζουμε το κατάλληλο πάχος και απόχρωση ανάλογα με το σχέδιο.
Αυτό το δέρμα είναι full grain, δηλαδή δεν έχει επεξεργαστεί και δεν αφαιρεθεί κάποια στρώση. Το full grain δέρμα έχει το χαρακτηριστικό “grain” του φυσικού δέρματος και είναι πολύ ανθεκτικό. Επίσης αυτό το συγκεκριμένο δέρμα είναι επεξεργασμένο με φυτικές τανίνες και χρώμα του δεν ξεθωριάζει, αντιθέτως βαθαίνει με τον καιρό.

 β. Ιταλικό nappa “SILK”
Το δέρμα νάπα που προέρχεται από την εξωτερική στρώση του δέρματος (top grain) θεωρείται από τα καλύτερα δέρματα που υπάρχουν. Είναι πολύ ελαφρά επεξεργασμένο και έτσι η υφή του είναι απαλή σαν μετάξι.

 γ. Full grain
επεξεργασμένο με φυτικές τανίνες
Άλλο ένα full grain δέρμα μας, που αυτό όμως είναι μαλακό, όχι σκληρό σαν την σπάλα. Παρόλο που είναι μαλακό έχει πάχος 1,4 mm και είναι γερό και ανθεκτικό. Είναι επίσης
επεξεργασμένο με φυτικές τανίνες και έρχεται σε φανταστικές αποχρώσεις.

Τι περιποίηση χρειάζεται η τσάντα μου;
Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος. Αν δεν είναι φυτικά επεξεργασμένο, καθαρίστε την τσάντα σας χρησιμοποιώντας ένα καθαρό σφουγγάρι και απαλό σαπούνι. Τρίψτε την ελαφρά. Ξεσκονίστε τακτικά την τσάντα σας με ένα νωπό πανάκι. Δεν προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κρέμες καθαρισμού ή οτιδήποτε λιπαρό πάνω στο δέρμα.
Όταν δεν χρησιμοποιείτε την τσάντα σας, σας προτείνουμε να την κρατάτε στο υφασμάτινο σακούλι που σας διαθέτουμε με την αγορά σας. Πληροφορίες δίνονται με κάθε αγορά.

2. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


Πρέπει να γίνω μέλος για να προχωρήσω σε αγορά;
Όχι, μπορείτε να προχωρήσετε σε αγορά συμπληρώνοντας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα παραγγελίας.

Ποια πλεονεκτήματα θα έχω αν γίνω μέλος;
Σαν μέλος θα μπορείτε να βλέπετε το ιστορικό των παραγγελιών σας, να κάνετε πιο εύκολα τις αγορές σας καθώς θα έχουμε αποθηκεύσει τα στοιχεία σας και θα μπορείτε με την χρήση των κωδικών σας να μπείτε στον λογαριασμό σας από οποιονδήποτε υπολογιστή. Επιπλέον, μέσω των ενημερωτικών μας email, θα μπορείτε να λαμβάνετε τις προσφορές που προσφέρουμε στα μέλη μας. Η λήψη των ενημερωτικών email είναι προαιρετική.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

Βρήκα ένα προϊόν που μου αρέσει. Πως μπορώ να προχωρήσω σε παραγγελία;

Η διαδικασία παραγγελίας αποτελείται από τα ακόλουθα βήματα:

- Το πρώτο βήμα είναι να διαβάσετε προσεχτικά τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Βεβαιωθείτε ότι οι διαστάσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία του προϊόντος ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να μη μπείτε σε διαδικασία επιστροφής ή αλλαγών.

- Μόλις επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε, πατήστε την επιλογή καλάθι. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται αν θέλετε να προσθέσετε και άλλα προϊόντα.

- Πατώντας πάνω στο καλάθι εμφανίζονται το προϊόν(τα) που επιλέξατε. Πατήστε εμφάνιση καλαθιού και θα σας δοθεί η ευκαιρία να προσθέσετε κωδικούς κουπονιών, εκπτώσεων ή δωροεπιταγών.

- Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε πατήστε «αγορά». Θα χρειαστεί να προσθέσετε τα στοιχεία σας και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις ερωτήσεις 2 και 3.

- Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «EΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Σας ευχαριστούμε. O αριθμός παραγγελίας σας είναι ΧΧ. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»

- Όταν αποσταλεί η παραγγελία θα λάβετε ενημερωτικό email με τον κωδικό ανίχνευσης.

Πόσο καιρό θα κάνει να φτάσει η παραγγελία μου;
Όλες οι αποστολές εξωτερικού πραγματοποιούνται με τo ταχυδρομείο Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται από τη γενική ταχυδρομική. Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το δέμα σας μέσω της ιστοσελίδας της
 Γενικής Ταχυδρομικής. 

Χρόνοι παράδοσης


Αποστολές εξωτερικού

Η αποστολή σας θα πραγματοποιηθεί σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με το ταχυδρομείο. Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το δέμα σας μέσω της ιστοσελίδας του ταχυδρομείου με τον κωδικό που θα σας στείλουμε με email.

Χρόνοι παράδοσης για την Αμερική και τον Καναδά είναι 5-10 εργάσιμες μέρες. Χρόνοι παράδοσης για ευρωπαϊκούς προορισμούς είναι 5-7 εργάσιμες μέρες. Χρόνοι παράδοσης για Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία είναι 14-30 μέρες. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για χρόνους παράδοσης σε άλλους προορισμούς.

Οι αποστολές εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης ενδέχεται να σταματήσουν στο τελωνείο για έλεγχο. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει μια καθυστέρηση στην παράδοση.

Αποστολές εσωτερικού

Η αποστολή σας θα πραγματοποιηθεί σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες.

Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το δέμα σας μέσω της ιστοσελίδας της Γενικής Ταχυδρομικής με τον κωδικό που θα σας αποστείλουμε μέσω email.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα την περιοχή σας.

3. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Πόσο κοστίζουν τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής;
Τα έξοδα αντικαταβολής και αποστολής είναι δωρεάν. 


Γιατί η παραγγελία μου έχει καθυστερήσει;
Η παραγγελία σας είναι δυνατόν να καθυστερήσει για τους παρακάτω λόγους:
- Μπορεί για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) να μην είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, για το οποίο έχουμε δεσμευτεί. Σε αυτήν τη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να σας ενημερώσουμε για την καθυστέρηση
- Αν το προϊόν σταματήσει στο τελωνείο για εκτελωνισμό (για χώρες εξωτερικού εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης).
- Ακραία καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές μπορεί να οδηγήσουν σε καθυστερήσεις λόγω γενικότερης καθυστέρησης στα μέσα μεταφοράς.

4. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ


Πως μπορώ να επιστρέψω/αλλάξω το προϊόν μου;
Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σας αν επιθυμείτε χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Το δικαίωμα υπαναχώρησης και η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

●    Εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, οφείλετε να ειδοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.morelledesign.com, και να το επιστρέψετε εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.
●    Η επιστροφή γίνεται συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο επιστροφών που βρίσκεται στον σύνδεσμο επιστροφές. Μόλις λάβουμε την απόφαση σας, χωρίς καθυστέρηση θα σας επιβεβαιώσουμε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τη λήψης της υπαναχώρησής σας.
●    Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία και στην αρχική του κατάσταση συνοδευόμενο από την απόδειξη πληρωμής.
●    Η επιστροφή του τιμήματος λόγω υπαναχώρησης στον Πελάτη θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών από τον χρόνο που το ηλεκτρονικό κατάστημα www.morelledesign.com, παρέλαβε το προϊόν και εφόσον έλαβε αποδεδειγμένα γνώση για την υπαναχώρηση.
●    Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων.
●    Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων είναι δωρεάν

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά τις προδιαγραφές και τις διαστάσεις των προϊόντων. Αυτό θα σας βοηθήσει να μη παραλάβετε ένα προϊόν που δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας. Σημειώστε οτι τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν μεταξύ διαφόρων οθονών. Κάνουμε οτι μπορούμε για τη βέλτιστη παρουσίαση των διαστάσεων των προϊόντων επιδεικνύοντας το προϊόν φορεμένο, αλλά και του χρώματος του προϊόντος.

ΑΛΛΑΓΕΣ
Οι προϋποθέσεις που ισχύουν για τις αλλαγές είναι οι ίδιες με των επιστροφών. Μόλις παραληφθεί το προϊόν και είναι στην αρχική του κατάσταση, θα αποσταλεί το νέο προϊόν. Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα επιπλέον κόστη αποστολής. Αλλαγή για δεύτερη φορά, των ήδη αλλαχθέντων προϊόντων δεν επιτρέπεται. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
Ακύρωση της παραγγελίας εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία μπορεί να γίνει μόνο εάν δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. Για να ακυρώσετε τη παραγγελία συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΕΔΩ

5. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;
Η MORELLE εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ οποιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.


Τα στοιχεία που μπορεί να ζητηθούν από εσάς περιλαμβάνουν:
Προσωπικές πληροφορίες: Μόνο όταν θα γίνετε μέλος, όταν προχωρήσετε σε παραγγελία ή επιλέξετε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά e-mail.
Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, e-mail, τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο).
Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.


Cookies:
H ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας στις ιστοσελίδες να λειτουργούν προσωποποιημένα, να συλλέγουν τις επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, καθώς και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.
Με την πλοήγηση του Χρήστη στην ιστοσελίδα, ο Χρήστης συμφωνεί στη δημιουργία και τη χρήση αυτών. Εάν ο Χρήστης δεν επιθυμεί την χρήση των cookies μπορεί, είτε να τα απενεργοποιήσει, είτε να αποφύγει την πλοήγηση στην ιστοσελίδα.
Tα λειτουργικά cookies είναι απαραίτητα για τη στοιχειώδη λειτουργία του ιστότοπου και επομένως είναι πάντα ενεργοποιημένα. Σε αυτά περιλαμβάνονται και τα cookies που αποθηκεύουν τα στοιχεία του χρήστη  όσο βρίσκεσαι στις σελίδες του ιστότοπου. Επιτρέπουν την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι αλλά και τη διαδικασία checkout, ενώ βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων ασφαλείας και στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς.

Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε με προσοχή την πολιτική απορρήτου ΕΔΩ.


Είναι ασφαλές να πληρώσω με πιστωτική κάρτα;
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την TΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Η διαδικασία πληρωμών γίνεται σε περιβάλλον κρυπτογραφημένης και ασφαλής σύνδεσης. Όλες οι τραπεζικές πληροφορίες είναι εμπιστευτικές.


Paypal

Όταν χρησιμοποιείτε PayPal, οι τραπεζικές σας πληροφορίες δεν κοινοποιούνται ποτέ στη www.morelledesign.com. H PayPal κρυπτογραφεί και προστατεύει τον αριθμό της κάρτας σας. Πληρώνετε στο διαδίκτυο αναφέροντας μόνο την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον κωδικό πρόσβασης σας.

6. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Πως μπορώ να ενημερωθώ εάν ένα προϊόν που με ενδιαφέρει έχει έκπτωση ή για νέα προϊόντα;
Μπορείτε εάν εγγραφείτε στα ενημερωτικά e-mail μας, να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας.

Ποια πλεονεκτήματα θα έχω αν γίνω μέλος;

Σαν μέλος θα μπορείτε να βλέπετε το ιστορικό των παραγγελιών σας και να κάνετε πιο εύκολα τις αγορές σας καθώς θα έχουμε αποθηκεύσει τα στοιχεία σας και θα μπορείτε με την χρήση των κωδικών σας να μπείτε στον λογαριασμό σας από οποιονδήποτε υπολογιστή. Επιπλέον, μέσω των ενημερωτικών μας email, θα μπορείτε να λαμβάνετε τις προσφορές που προσφέρουμε στα μέλη μας. Η λήψη των ενημερωτικών email είναι προαιρετική.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

Μπορώ να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για κάποιο προϊόν που με ενδιαφέρει;

Μπορείτε να μας στείλετε τα ερωτήματα σας στη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στη σελίδα «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ» ή να μας στείλετε email στην διεύθυνση

info@morelledesign.com και θα σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατό.

7.  ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Μπορώ να αγοράσω χονδρικής;
Για παραγγελίες χονδρικής παρακαλώ επικοινωνήστε μας στη διεύθυνση:

info@morelledesign.com